En mathelg!

Publicerat 2013-06-30 23:27:42 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Gud vad jag har ätit massa goda saker i helgen alltså!!! Snacka om att starta semestern på ett bra sätt! Har faktiskt inte gjort så mycket mer än ätit sovit och umgåtts med kompisar denna helgen. Jobbade heeeela veckan ju, då blir man lite sliten! Men imorgon, då ska jag minsann till Malmö!!!! Jag tar med mig Lisette ner också och vi ska ha så mysigt så!
 
Ni får lite bilder och så lovar jag ännu mer skoj i kommande vecka! Hoppas er helg varit bra!
 
 
Sjukt god mat på Ocean!
 
Semesterölen !!!!!!!!
 
Semesterkvällsmat!
 
MEN!!! Detta var ju inte ok att hitta första juli! Har ni förresten sett att jag har en fotograf??!!
 

Gulligaste kommentarerna!

Publicerat 2013-06-28 07:55:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

På midsommarafton gick jag och letade efter en krans på torget i Varberg, då kommer en tant fram till mig och säger "men vad fiiiin du va". Gissa om man blir glad då alltså!
 
Igår hände ytterligare en sådan "boost-grej". Stod i kön i matsalen och skulle få mat och sa något till min kollega i stil med, "ja då känner jag mig som världens jobbigaste människa." Då säger tjejen som står bakom disken att "du kan inte vara jobbig, du är ju jättetrevlig." Sedan log hon glatt och ärligt mot mig och gav mig maten. Vilken tjej alltså! Jag kände henne inte eller så heller så det var bara helt spontant. Hon gjorde verkligen min dag! 
 
Blommor till alla er som gör andra människors dagar lite bättre!
 

Funderingar

Publicerat 2013-06-27 23:23:37 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Ibland är man alldeles för bra på att fundera och analysera. Det tar upp ganska mycket tid också. Jag undrar, varför inte bara strunta i det? Varför inte bara "go with the flow" liksom? Kan man inte bara släppa allt som är jobbigt och krångligt och sluta fokusera på det negativa? Försöka se de positiva sakerna runt omkring istället? Vad är det som gör att man funderar hit och dit när man ändå inte riktigt vet vad man vill här i världen? Så länge man inte vet så kanske man bara ska skita i allt?
 
Gud vilket mega-tråkigt inlägg! Men det känns lite bättre nu faktiskt! Imorgon är det ju trots allt fredag också! Har ni några roliga planer?
 
Sov gott!
 

Queen of dålig uppdatering

Publicerat 2013-06-27 21:46:49 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Vad händer? Mycket kan jag säga! Planerade kvällar är ett måste just nu verkar det som! ;) träffar kompisar och har jobbat sent två dagar. Det tar på krafterna! Då får man ta sig en glass hemma i soffan hos mamma och pappa!

Mycket trevligt

Publicerat 2013-06-25 22:41:43 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Andra kvällen med tjejsnack! Ibland är man bara så nöjd! Andra dagar mindre nöjd... Har lyckats tajma in roliga saker denna vecka i alla fall.
 
God mat på Harrys men bad faktiskt om en ny efterrätt då den vi fick em torr och "grynig" brownie. Inte så mycket plus. Mer plus för en alldeles ny efterrätt! Tackar!
 
Fint sällskap!
 
Fin utsikt!
 
Mat mat mat! Å lite vin!
 
Och fantastisk solnedgång!
Tack för ikväll tjejer!
 
 

Lite After work

Publicerat 2013-06-25 18:26:36 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Hejsan!
Precis slutat jobbet och ska nu iväg med Lisette och Eva och äta på Harrys i Falkenberg, kanske slinker det ner ett glas vin?! Hade ju inte skadat, det är ju ändå sommar liksom!
 
Nu har nedräkningen börjat också, på lördag är sista dagen innan semester!!! Den ska till större delen spenderas i Malmö såklart. Får ju njuta av staden så länge man kan liksom! 
 
Lägger ut en liten bild ifrån gårdagens "catch-up" med Amanda, min goa kompis som alltid lyssnar och stöttar! Så glad att jag har henne! 
Ha en trevlig kväll, det ska jag!
 
Solnedgång i Långaryd!
 
 

Uppiggande promenad

Publicerat 2013-06-23 17:21:15 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Hej på er!
Har ni repat er efter helgen? Har varit ute på en promenad och börjar känna mig som människa igen. Man kan ju inte säga annat än att man har varit lite sliten. Inte bakis dock, känns skönt. Kan ni tänka er, jag tackade nej till en utekväll igår! Var galet trött så det blev pizza med Jenny och Eva istället, mysigt! 
 
Stronger than yesterday! Dags att komma in i träningstakterna igen tror jag!
 

Midsommarafton 2013

Publicerat 2013-06-23 17:16:40 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Vilken trevlig kväll det blev igår. Inte varit supertaggad inför midsommar detta året men det blev mycket bättre än väntat. Jag, Eva, Jonas, Hasse, Anne-Beth och Björn bestämde oss för att cykla ut till festen. Såklart regnade det så vi fick ta skydd i foajén på ålderdomshemmet Tallgläntan. I brist på annat liksom.... Men det regnade över till slut och vi satte oss på cyklarna igen. Vi cyklade förbi en kompis som hade fest och hälsade på och sedan tog vi oss vidare till kvällens fest hos Frank. Där var det redan fullt ös och det var bara att hänga på!
 
Alltid enklast att visa i bilder, så de kommer här!
 
 
Innan regnet kom!
 
 
I regnet utanför Tallgläntan! Taggade!
 
 
Mysigt att cykla!
 
 
Stiliga killar, och titta, det bryter upp!
 
 
Midsommarfina flickor!
 
 
Kubb såklart!
 
 
Grillning såklart!
 
Sjukt gott! Åt allt! 
 
Skål!
 
 
Snapsen tog slut den också!
 
 
 

Glad midsommar!

Publicerat 2013-06-21 16:20:30 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Midsommarfirande i högsta hugg! Enligt tradition i Apelviken med Nina och hennes familj. Nästa anhalt blir Falkenberg och cykeltur till kvällens fest!
 
Glad midsommar på er!
 
 

Prisad vare egentiden!!!

Publicerat 2013-06-20 21:07:13 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Förlåt mamma, pappa och syrran men så skönt det är att vara ensam hemma!!!

Efter jobbet åkte jag med Lisette hem, hon fick mig till och med att bli lite förväntansfull inför midsommar! Hon är toppen Lisette! Sedan har jag ätit och varit ute och plockat blommor på ängen. (Ja det är sant, här finns en riktig äng!!) Hade lite glömt bort hur fint det är här! Fick givetvis två rejäla myggbett, KLIIIAR! 
Tittar nu på sommar med Ernst, bara myser och låter sommarkänslan infinna sig!
 
Imorgon bär det av till Varberg för att fira mamma och midsommar!
 
Gekås har ganska mycket saker!
 
Underbar sommarkväll, fridfullt och vackert. Conny vilar på brunnslocket till vänster.
 
En riktig midsommaräng! Säkert sju sorters blommor!
 
Bäst att ha stövlar, tänk på ormarna! 
 
Fint!
 
Iphone briljerar än en gång! 
 

Till mina läsare!

Publicerat 2013-06-20 20:47:01 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Tack för att ni läser och kommenterar! Det gör mig glad! För att visa min uppskattning har jag varit ute och plockat lite blommor bara till er! Glad midsommar!
 
Kram på er!
 
 

Energin som försvann

Publicerat 2013-06-19 21:32:36 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Det är en märklig känsla det där. När man är full av energi ena dagen och sedan är allt bara borta liksom... Det enda tänkbara i det läget är en film i soffan. Tyvärr får man inte mer energi men det hela känns lite enklare. Djävulen bär Prada passar perfekt denna dag! 
 När energinivån är låg fokuserar man tyvärr lättare på de negativa sakerna. Det är konstigt att det är så egentligen, positiva tankar borde ju vara roligare att tänka? Och i sin tur då ge mer energi....
 
 

Läsarrekord!!

Publicerat 2013-06-18 22:44:31 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Vilken läsarstorm det blev igår! Alltid kul med lite nyheter såklart. Jag kommer fortsätta att blogga trots min flytt och hoppas att ni fortfarande har intresset kvar. Kom gärna med förslag på vad ni vill läsa om.
 
Börjar komma in i mitt gamla jobb igen. Känns knappt som jag varit därifrån alls. Det går fort minsann, rutinerna sitter där! :) Har fått väldigt fint välkomnande av kollegorna också. Känns riktigt fint!
 
Imorgon blir det tacos hos Tessan i Falkenberg. Mycket trevligt!
Sov gott allihopa!
 
 

Walk in closet

Publicerat 2013-06-17 20:48:09 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jaaa, flyttar man hem får man visst en walk in closet. Nästan som en riktig bloggare! :)
 
 
 
 
 
 

Ullared to Copenhagen... And back again!

Publicerat 2013-06-17 18:55:29 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Har har ni det mina vänner! Efter nästan ett halvår i Köpenhamn och underbara Malmö flyttar jag nu hem igen och går tillbaka till min tjänst på Gekås i Ullared. Det är en tid jag aldrig skulle vilja vara utan men ibland måste man göra ett val och då får man helt enkelt välja det som man mår bäst av.
 
Jag har ingen aning om jag gjort rätt val men det känns bra för tillfället. Bor för tillfället hos mina föräldrar men min tanke är att söka mig till Varberg så om någon känner någon som vill hyra ut en lägenhet är jag idel öra. 
 
Kommer sakna Malmö otroligt mycket, det är en fantastisk stad som har allt man behöver men den är fortfarande mysig och inte alltför stor. Jag kommer tillbringa min semester i Malmö så ännu är det inte riktigt slut på den härliga tiden. Tre veckor går tyvärr ganska fort....
 
 
Syskona ska bo ihop igen! 
 

Inspiration i solen

Publicerat 2013-06-15 15:11:56 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Att sola är just precis nu min favoritsyssla! Tätt följt av att läsa bloggar och böcker och ladda upp mentalt inför en förändring i livet. Känner mig full av energi och inspiration för att ta mig an nya utmaningar men undrar en liten sak... Hur håller man inspirationen och engagemanget vid liv? 
Återigen måste jag bara tipsa om Blondinbellas böcker. De kostar knappt något, är lättlästa och ger bra inspiration. 
 
Ikväll ser jag fram emot en middag här i Malmö med goa vänner. Imorgon berättar jag om min lilla förändring för er som inte redan vet! Stay tuned! ;)
 
 
 

Blogg-parodi

Publicerat 2013-06-15 08:00:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Jag läser ju en del andra bloggar och märker emellanåt att de brukar lägga ut bilder på vad de har i sina väskor. Det är snygga och stilrena saker som kommer upp på bilderna så jag kände att jag var tvungen att göra en lite parodi på dessa bilder med hjälp av min egen handväska. Så, kära läsare, håll tillgodo! Och god morgon!
 
"I min handväska:"
Tandborste (gratis från Elite Marina Plaza)
Borste (utan handtag???)
Nagelfil
Nagelbandscreme
Nagellack (Depend=Dior....eller?)
Solglasögon Ray Ban (eller HM!!)
Handskar (20 grader och sol ute...)
Plånbok (Mikael Kors, PÅ RIKTIGT! )
Hårband & Hårspännen
Örhängen
Mobil
Två laddare och hörlurar
Handcreme som luktar konstigt....
Diadem (va?)
Pendlarkort (konstigt, aldrig sett hos de andra bloggerskorna...)
Lypsyl, i exklusiv orginalförpackning 
Bilnyckel till en vit snygg flashig.... RENAULT CLIO! 
Handväska från Åhléns 350 kr
Boken Egoboost. Faktiskt riktigt bra! 
 

Äntligen en leo!

Publicerat 2013-06-14 18:23:20 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Just det, jag har äntligen hittat ett leopard-linne! Har velat ha det ett tag men inte hittat något som varit bra. hittade detta på Vero Moda för ynka 149 riksdaler! Mycket nöjd med mitt köp måste jag säga!
 
Grrrrr!
 

Back in Skåne

Publicerat 2013-06-14 18:21:06 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Gjorde en liten road-trio med bilen ner till Malmö. Har inget inplanerat alls ikväll.... Lite tråkigt. Igår träffade jag Emma hela dagen, vi var och fikade och åkte en sväng till Halmstad. Tråkigt väder både igår och idag tycker jag så man blir lite nere. Men i Malmö lyser solen så fint, så att man givetvis ser hur skitiga fönster man har... :)
 
Vad hittar ni på denna fredagskväll och framför allt, vad ska ni äta? Lite måltidsproblem här!
 
TV ikväll? 
 
Vackert väder! Men skitiga fönster...
 

Ledigheten

Publicerat 2013-06-12 17:00:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Ja, vad hittar jag då på på min lilla ledighet här i Halland? Inte så överdrivet mycket faktiskt. Solar mest hela tiden för att det är så fruktansvärt skönt!!!! Är ingen vinter och kyla tjej, men vem är det??
Just nu har jag tagit en liten fika på en filt hemma i mammas och pappas trädgård, tyvärr är det fullt ös på vägen utanför så det är inte direkt "lugnt och avslappnande" som det borde vara på landet.
 
Provade på en kaffemaskin! Och jag klarade det också! :) kanske ska ta en kopp till??
 

En dag i Varberg

Publicerat 2013-06-12 15:55:20 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Igår vara jag kvar i Varberg hela dagen. Åt lunch på ett nytt ställe i stan som hette Bistro Lorensberg. Otroligt fräscht ställe med en modern stil och egen touch på det hela. De hade en kaffemaskin som var kopplad till en iPad, man tryckte alltså på iPaden för att få kaffe. Cool detalj. Maten var riktigt god också. Som sagt det gör mycket med ett fräscht ställe och trevlig personal.
 
Sedan gick jag, Jonas, Danne, Jonte och Bobo en sväng i stan, ner till hamnen och fästningen och tillbaka. Fikade och hade det gött. Provade en Frappino men vet inte om jag är så impad, ganska isigt till slut...
 
Bistro Lorensberg i Varberg.
 
Grabbarna!
 
Så vackert, ser ut som utomlands tycker jag!
 

"Don't you worry child"

Publicerat 2013-06-10 22:26:43 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Lördagens Summerburst!! Vilken eftermiddag/kväll. Jag och Eva var verkligen på G! Vi kom dock ganska sent till Ullevi men jäkla vilket drag det var! Vi hade så otroligt roligt men tyvärr kom vi ju ifrån varandra två gånger så båda spenderade större delen själva med massa nytt folk. Tokigt men skoj! 
Sista låten körde Axwell och det var "dont you worry child", hela publiken sjöng med och det avslutades med fyrverkeri! Insane! Bilder säger ju mer än tusen ord så here we go:
 
På hotellrummet
 
Frank, Jonte och Bobo mötte upp och följde oss till Ullevi
 
Jag kan också gå på festival!
 
Love konfetti!
 
 
Alesso! Jag stod bannemig längst fram!! Så fräckt!
 
Ganska snällt av dem att vi fick prova DJ-båset! ;) Bild lånad av Eva.
 
Fantastisk final! Bild lånad av Eva!
 
 

Lite desorienterad!

Publicerat 2013-06-10 21:40:28 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Trevlig måndagskväll på er!
För tillfället är det mycket på gång så jag hoppas ni orkar ha lite översikt med glesheten på inläggen. Ska göra mitt bästa för att hålla igång. :)
 
Har lite ledig för tillfället och tillbringar tiden i Apelviken i Varberg, så himla mysigt här. Idag har jag mest solat och hängt med syrran. Var inne och åt i stan och ikväll har vi ätit på Solviken. Hann med en liten promenad runt fyren också!
 
Ska uppdatera om lördagens Summerburst också, fantastisk kväll! :)
 
 
Vacker natur
 
Helt ok kvällsmat en måndag!
 
Och lite efterrätt på det!
 
Måste få bjuda på denna. Syns att man solat med glasögon idag! Och nej, inte skidglasögon....
 

Fredag kväll

Publicerat 2013-06-08 13:05:55 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Vilken bra kväll det var alltså!! David Guetta på scen var sjukt bra! Fyrverkerier och konfetti gör ju inte det hela sämre! Intagit en lugn morgon, lång frukost och pool/bastubad för att komma i form. Vi beger oss tillbaka till Ullevi vid 15 föigentäpp köra på igen!
 
En riktig bloggbild ju!! Tack Eva! 
Känns som att vara utomlands! 
 
 
Wohoo! Halsband "Inspired by Emma"
 
Snygg-Eva, partner in crime!
 
Guetta and fireworks!
 
Nästan längst fram det sista, bredvid en moshpit, helt galet, och svettigt! Vilken kväll! Och vad väntas den kommande kvällen liksom???

Summerburst!!

Publicerat 2013-06-07 18:33:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

På väg upp till Summerburst i Göteborg nu! Sjukt trött på att åka tåg alltså! Men snart framme! Jäklar vad det kommer bli dans alltså!
Åkte precis förbi Apelviken, "hej hej mamma och pappa!!" 
 
Störigt att de bara har ström på ena sidan av tåget också! Och ingen wifi!! 
 
Here we gooooo!! Dans i dagarna två! :) 

Fira farmor!

Publicerat 2013-06-06 15:15:00 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

I söndags hade vi lite släktträff på Kurorten i Varberg. Farmor bjöd på spa-lunch vilket var precis vad man behövde efter den blöta lördagskvällen. Efter lunchen blev det fika i husvagnen. Kul att träffa kusinerna som man inte träffar så ofta nu för tiden. Och farmor och farfar såklart.
 
Varbergs kurort i all sin prakt!
 
Inte för att man direkt sugen dagen efter men den var så stor!!
 
Farmor hade gjort en supergod tårta och muffins!
 
 

Tidernas 50-årsjubileum!!

Publicerat 2013-06-06 12:09:10 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

En rapport från Gekås-festen i lördags är väl ett måste!? När jag tittar på bilderna kan jag fortfarande drömma mig tillbaka och känna hur roligt det var. Det var ca 1000 personer på plats och kvällens konferencierer var Filip och Fredrik. Jag kan tänka mig att ni redan vet det mesta om hur kvällen gick till men lägger upp lite bilder från min sida sett. Önskar jag hade fler men tycker ändå att jag stod med kameran i högsta hugg hela kvällen!
 
Två tjejer laddade för fest! 
Röda mattan SÅKLART! På översta steget möttes vi av ett gäng papparazzifotografer. Det spekuleras i om de tog låtsasbilder liksom men i och med att vi givetvis ställde upp oss framför dem så får vi helt enkelt utgå ifrån att de tog verkliga bilder. Och att bildern publiceras på något häftigt ställe! ;)
 
Vad är jubileum utan Champange?
 
Fina tjejer!
 
VD på storbildstv
 
 
Speciellt för Gekås! Heja Falcon!
 
 
Glitter under "SHM"-uppträdandet!
 
Och Magnus Uggla såklart!
 
En helt fantastisk fest som sent ska glömmas och jag är glad att jag fick möjligheten att vara med! Kvällen bjöd också på en låååång blick från dansande Tobias från "Lets Dance", tokig dans på dansgolvet, kramar i massor från gamla kollegorna, mycket svett och jäkligt ont i fötterna. Men det var värt varenda sekund! 

Driftstörningar....

Publicerat 2013-06-06 11:55:02 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Hej på er allihopa! Ber om ursäkt för den fattiga uppdateringen de senaste dagarna. Har inte mått helt 100 och därför inte orkat blogga. Känner mig bättre nu och tänkte därför bjuda på lite av vad som hände i helgen. Delar upp det i olika inlägg så dmeriter blir så mycket på samma gång!
 
Tänker dock starta med att informera om hur min dag varit hittills!
 
Sovmorgon
Frukost i solen
Solning
 

Vill också passa på att tacka Frida som gjorde min dag lite lättare igår! Tack! 
 
Jättegod frukost från Barrista. Fräschaste smoothien gjord på mango, mynta och äppeljuice! Smarrigt
!

Fredagsmys i Halmstad

Publicerat 2013-06-01 14:59:32 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Måste ju tillägna lite text och bilder till gårdagens träff. Träffade Emmie och Amanda i Halmstad och vi åt tacos, drack vin och pratade tjejgrejer hela kvällen. Givetvis diskuterades ju också Amandas stundande bröllop!
Mycket trevlig kväll och det var himla kul att träffa tjejerna igen. Blev ju givetvis till att springa till tåget för att hinna med det. Lätt hänt när man har trevligt! 
 
Det är såhär vi träffas jag och Eva nu för tiden. På tågstationen eller i farten eller på mötande tåg! Hon är där bakom rutan!
 
Bild lånad av Eva.
 
Amanda och
Emmie!
 
Snygg bild! Men mysigt var det!

Dagen D! Eller G?

Publicerat 2013-06-01 14:50:46 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Äntligen är den här, dagen som alla väntat på! Gekås i Ullared har sin 50-årsjubileumsfest!
Kalaset går av stapeln i Falkhallen i Falkenberg kl 19:00 ikväll. Jubileumsklädseln är givetvis fixad och bara väntar på att få användas! Gör faktiskt inget annat än att ladda upp inför kvällens fest. Ska bli otroligt kul att träffa alla gamla kollegor också! 
 
Trevlig lördag!