Redan förändring
Publicerat 2013-03-19 21:35:14 | i kategori AllmäntKör skaldjursfrossa med massor av bubbel vetja :-)
KRAAM
Hej Jennifer! Trevligt att få läsa vad du hittar på nu för tiden!
Något som jag brukar laga till helgen är baconlindade kycklingbröst fyllda med mögelost eller annan ost! Lite peppar "lite" salt och grädde på det, sen in i ugnen. Man kan också bryna kycklingen lite innan så fyller man den med ost och lindar om baconen efter, innan den ska in i ugnen(det går då snabbare i ugnen också).
En god och färgglad sallad och eventuellt klyftpotatis till är toppen, vill man inte ha potatis så kan det va gott med mozarella till också! Kramar på dig!/Alicia
Marinera lite oxkött, låt ligga över dagen, stek och låt det ligga och vils, börja stek lite svamp och lök och bacon, lyft av, slå på grädde och smaka av med salt peppar soja och gelé.
Servera med köttet i skurna bitar lägg svampblandningen över, servera med ris och din brunsås och lite sallad, öppna en flaska rött och njut
Ta fram en wook, fräs smör och curry, häll i riven vitkål, fäs ordentligt, häll av, fräs på köttfärs och blanda i paprika, svamp, häll tillbaka vitkålen, blanda i kokta glasnudlar. Ta gram ett salladsblad och lägg i en liten kula av blandningen, skvätt lite soja över och stoppa in i munnen, gott med vin till, och lite tacochips
Tärna kycklingfilé i lite större bitar, stek med lite lök. Tillsätt någon tjockare färdig sås, tätna ner lite paprika, lägg nanbröd i ugnen, servera med ris. Gott med vin till
Lycka till Carlsson =) kram
Kalkon????