Svettigt, trång och ett jävla liv!

Publicerat 2013-05-31 17:26:05 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

På tåget mot Halmstad för helgens första anhalt! Tåget är givetvis helt fullt och utan AC... Hur kan det vara så? Fullt fattar jag men i gen luft alls liksom! Hur svårt kan det vara att fixa till???? Till råga på ettor klev et riktigt förfriskat gäng gubbar på tåget i Malmö och för ett sånt jäkla liv alltså! En kille låter som en papegoja:
" Hallaå hallaå hallåa, Ander, Anders, Anders". Allt detta på gäll skånska! Bara 40 min kvar dock! Sen blir det mys med tjejerna!
 
Hoppas ni haft möjlighet att vara ute lite idag!
 
 
Hade varit skönt att vara ute nu...

Nyklippt!

Publicerat 2013-05-30 21:51:01 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Tack så mycket Madde för klippningen och slingen! Håret är nu fräscht och fint och redo för helgens och den kommande sommarens alla äventyr! 
 
Helgens schema:
Fredag: Träffa Amanda och Emmie i Halmstad 
Lördag: Gekås 50-årsjubileumsfest i Falkenberg
Söndag: Födelsedags-lunch för farmor på Varbergs Kurort.
 
Det blir Halland runt i helgen med andra ord! 
 
Tacimmuna goa vänner som har tid att prata med mig på kvällarna! Kram!!
 
Nytt och fräscht!! 
 

Nytt nagellack

Publicerat 2013-05-30 06:51:19 | i kategori
0 kommentarer

Köpte ett nagellack i helgen som jag blev riktigt nöjd med, härlig färg. Får nog dock byta ut det mot ett annat som matchar lördagens klänning bättre.

Kanske borde prova klänningen så den säkert passar... Var ju ett tag sen jag köpte den!

Lite huvudvärk

Publicerat 2013-05-29 18:52:27 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Skönt att få gjort lite på jobbet. Att få "röja upp" på skrivbordet och i mailkorgen lite. Känns alltid bra. Jösses alltså nu är det snart fredag igen! Men först torsdag och klippning!
 
Har lite ont i huvudet idag tyvärr... Kan vara att jag haft doughnut med massa spännen hela dagen kanske, när det stramar i håret en massa liksom. Får hoppas på att en promenad kanske kan råda bot på det hela! Orkar jag så ska jag försöka göra lite övningar vid bänkarna också.
 
Vad gör ni ikväll? :)
 
Superlyxig (NOT) onsdagskvällsmat:
Kycklingfilé a'la cousine på rödgrön grönsaksbädd
Haha!

Min kväll

Publicerat 2013-05-28 21:57:51 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Oj vad jag har varit duktig! Tvättat OCH hängt in tvätten i garderoben, fixat disken, ställt två växter i vattenbad och varit ute och gått. Jag provade också kokosvatten som ska vara så bra... Sjukt äckligt, jag som inte ens gillar kokos så värst mycket men man måste ju prova. Handlade lite och tog reda på att det tar ca 45-60 minuter att klacka om ett par skor. Lite skillnad från hemma där det tar 4-5 dagar... 
 
Just det! På torsdag ska jag klippa mig hos Madde igen, ska bli riktigt gött! Och så har jag pratat lite danska idag! :)
Dagens stora happening! Nya räcken vid övergångsstället!
 
 
Nja.. Inte min grej...

Village!

Publicerat 2013-05-28 17:01:47 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Ett litet tisdags-tips! Var med mamma på Village i Varberg i lördags, fanns så otroligt mycket saker där nu. Ville ha ungefär hälften av det som fanns där. Så ÅK DIT!! :) 
 
 

Trött och sliten, trött och sliten

Publicerat 2013-05-28 06:45:02 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Oj oj oj OJ vad jag var trött idag då! Spillde ju givetvis tandkräm på klänningen (svart!!!), trodde jag fick bort det men ser nu, på bussen, att så var inte fallet. Skit också!!! 
 
Var och provred en häst igår. Trevlig häst och ägare men kände att det var lite långt bort. Tog 40 min med buss och sen fick man gå 2,5 km. Inte så kul att vara hemma halv elva när det inte är ens egen häst. Synd för det hade varit skoj att rida lite! Var en mysig ridtur igår i alla fall.
 
Nu är det dags att jobba!
 

Kvalitetstid

Publicerat 2013-05-26 21:37:48 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Har varit en underbar helg verkligen! Fått lite av allt kan man säga men det bästa är att ha fått träffa nära och kära! 
Tack för att ni finns!
 
Har precis kommit hem från att ha sett nya Star Treck-filmen på bio med mina syskon. Vi har haft väldig roligt i eftermiddag kan man ju inte säga annat. Filmen var riktigt bra också. 
 
Är riktigt trött nu så det blir lite mer bilder istället för text. Hoppas ni haft en bra helg!
 
Fina Varberg en vacker söndagsmorgon
 
Havsutsikt! ;)
 
Bobo kom på besök, med Jonathan såklart!
 
Naglarna matchade Evas kaffekopp! 
 

Vilar upp mig....

Publicerat 2013-05-25 16:18:27 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

... Med nära och kära i Apelviken och mamma målar mina naglar! Ha en mysig lördag i det fina vädret! 
 
 

St Hans backar Extreme

Publicerat 2013-05-23 21:35:23 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Jag överlevde!!! Men det var fan det jobbigaste på länge alltså! Det var ju liksom typ tolv backar på de där små kilometrarna. Backarna var så branta också, suger ju fett i benen! Men sååå nöjd jag är, sprang heeeela rundan, dock ganska långsamt det sista innan slutspurten men jag sprang! Ååhhh, så nöjd! Och så såg jag en häst också! 
Lotta är en riktigt bra löparkompis som peppar både mig och andra i spåret! Heja heja!
 
Vilket väder det var också, perfekt spring-väder! 
 
Innan start
HÄST!!!!
 
Såhär "stämplar" man på orientering nu för tiden, inga lappar här inte!
 
We did it!!!
 
Snygg bild! Här springer de som körde 10 km, de sprang fyra varv på slingan. Helt galet!
 
Här ser ni beviset också! Kul att det var en orienteringsklubb som ordnade det, minnen från förr. Ni som varit på orienteringstävlingar vet ju hur toaletterna är "uppbyggda", behöver jag säga att jag INTE gick på toa??
 

Bastard

Publicerat 2013-05-23 06:49:19 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Hej på er! Måste bara börja meartt säga att jag ska ju springa ett lopp i eftermiddag i Lund, chansen är stor att jag inte överlevea så jag vill tacka alla som läst min blogg! 
 
Skämt å sido, igår var jag ute med en kompis och åt. Spännande att prova på nya ställen. Först blev det en drink på Rosen, ligger lite bakom Lilla Torg. Drack en "Champange Daqari" (stavning??). Väldigt god och fräsch drink. Kan verkligen rekommendera stället, supermysigt.
 
Sedan åt vi på ett ställe som heter Bastard, vet inte hur jag ska förklara utbudet riktigt men det var lite annorlunda. Det var också lite uppbyggt på att man tog in fler rätter som kom i olika intervaller. De var även mycket duktiga på vin. Jag åt deras planka med olika korvar och kallskuret, en minipizza (galet god), getost och rå oxe. Det sistnämnda var spännande men man tänkte inte så mycket på att det var rått, köttet bara smalt i munnen.
Det var ett lite speciellt ställe men gott och personalen var riktigt bra. Kanske inget ställe man tar med barnen till men kul om man vill prova något lite annorlunda.
 
Drink på Rosen
Maten lagades mitt i restaurangen!
 
Getost och tomater närmast och rå oxe överst!

Evening challenge

Publicerat 2013-05-21 21:05:09 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Äntligen tog det lite hus i helvete! Inte tränat på sjukt länge men nu, ett kort pass i alla fall! Bättre än ingenting och den bästa träningen är den som blir av!

Var dock inte på gymmet utan körde utefter "Bodylicious"-boken här hemma. Gjorde rump-och magövningarna! Det fick räcka, höll ändå på i ca 40 minuter. Svettig som fan, ingen bra luft här inne inte. Nu känns det sådär riktigt bra igen. Det är inte mycket som krävs alltså. Känner mig så himla otränad nu för tiden! Att det ska vara så svårt att komma iväg liksom!?
 
Det har ju regnat idag också, gör inte så mycket när man jobbar tycker jag.
 
Hoppas ni haft en bra dag! :) 
 
Ja men visst, en gång till kanske????

Dagens goda

Publicerat 2013-05-20 21:52:48 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Idag har jag gjort en god gärning faktiskt. Var ute och gick tidigare när jag går förbi något som ser ut som en hållare till passerbrickor. Spännande, tänker jag och plockar upp den. En tjej som jobbade på Malmö Aviation hade tappat alla sina passerkort. Provade att söka efter henne på Eniro och hade tur, hon svarade när jag ringde. Hon blev i alla fall jätteglad och lättad över att slippa polisanmäla dem som saknade. Så det var min goda gärning för dagen, någon annan som råkat ut för något liknande? 
 
Sedan har jag till och med städat klart lägenheten! Fruktansvärt jobbigt men nu är jag så hiiiimla nöjd. Gud så skönt alltså. Knappt varit såhär rent sedan jag flyttade hit. Skulle dock behöva putsa fönsterna ser jag... Men inte prio just nu! Så skönt att slippa ha städningen hängandes över sig!
 
Resten av kvällen ägnas åt det här:
 
Gossip Girl

Mest risigt

Publicerat 2013-05-20 06:38:34 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Hade man kunnat hade man ju gärna sovit hela dagen idag! Lite lätt trött kan man säga! 
 
Försökte mig på lite självfall i håret  men det ser mest risigt ut tyvärr...
 
Kom igen nu måndag, nu kör vi!
 

Härliga vänner!

Publicerat 2013-05-19 19:30:56 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

 
 
Vilken helg alltså! Har så himla goa vänner! Eva och Jonas kom hit i fredags kväll och det har varit så mysigt att ha dem här! 
 
Igår var vi ute och gick typ hela dagen, västra hamnen, slottsparken och sen åkte vi trampebåt. Vädret var ju kanon alltså. På kvällen träffade vi Paul, Lotta och Philip för middag på Plockepinn. Himla bra ställe där man beställde in massa smårätter istället för det vanliga förrätt, huvudrätt och efterrätt. Kul upplägg! Besök gärna denna restaurang när ni är i Malmö nästa gång. Den är även med i The White Guide. Vi kunde inte låta bli att börja middagen men en flaska mousserande. Så himla gott!
 
Sedan gick vi vidare till Lilla torg och drack drinkar och rosé. Gick även förbi torget där ESC-finalen visades på storbildstv. Bra drag! 
 
Sedan var jag på ett ställe som heter Koi. Jättebra musik och snyggt ställe, gillade det verkligen! 
 
Har varit sjukt trött idag men det var så himla trevligt igår alltså!
 
Middag på Vespa igår, galet varmt!
 
Nya posestället!
 
En tur på kanalen.
 
Min fosterfamilj! De tar då alltid hand om mig.
 
Hummersoppa, bröd, rödbetor och feta, kalv och fantastiskt gott rödvin!
 
Paul och Lotta!
 
Lyckades matcha väska och halsband riktigt bra

Min fosterfamilj!!!

Publicerat 2013-05-17 22:30:19 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Nu har de äntligen kommit hit! Fantastiskt att ha dem här! Imorgon blir det aktivitetsdag. 
 
Detta ägnar vi oss åt ikväll:
 
Premiär för rosé!
 
Jonas tipsar: JORDGUBBAR OCH VIT CHOKLAD!!!!

Bloggpaus

Publicerat 2013-05-17 17:37:53 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Alltså en paus i de husliga sysslorna för att blogga!  :) Och titta på ett avsnitt GG.
 
Snart kommer Eva och Jonas hit! Ska bli supermysigt att ha dem här och på lördag joinar Paul och Lotta oss för middag på Plockepinn. Ska bli kul att prova ett nytt ställe!
 

Cykling och lite saknad

Publicerat 2013-05-16 20:31:12 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Vilket fantastiskt väder alltså!! Har precis låtit hela Malmö beskåda mina vita spiror (?!) men orkade inte ha massa kläder på mig så det fick räcka med shorts och tröja. Först promenerade jag ner till stationen där jag glömde min cykel igår. (!!!!!) jobbigtbnär man lägger sig i sängen på natten och inser att man glömt den där! Som tur var var den kvar och oskadd.
Sen cyklade jag en runda i det fina vädret. Blåser riktigt mycket dock.
 
Cykel cykel!
Nu tror jag bestämt att jag ska titta på Gossip Girl resten av kvällen.
 
Just det, man saknar ju nära och kära ibland! Idag har jag tänkt extra mycket på dessa personerna:
 
Mamma och syrran. Lika va? Pappa med såklart men han fastnar inte på bild så lätt!
Brorsan också!
 
Och den här lilla snärtan! Världens bästa Emma! 

St Hans Backar

Publicerat 2013-05-15 22:54:27 | i kategori
0 kommentarer

Är på väg hem från Lund efter backträning i St Hans backar. Det är tydligen en gammal soptipp som blivit ett jättefint grönområde där man kan springa (och gå givetvis). Backe upp och backe ner sprang vi, galet trött i benen nu!

Tyvärr tog jag inga bilder, orkade inte släpa med telefonen.

Gissa vad vi gjorde sen!? Anmälde oss till ett lopp i samma område! 5 km med backar!!! Kommer fan dö! Men roligt med lite utmaning också! Den 23:e smäller det!

Fick låna ett par skor av Lotta också, snygga va!?

Känner Eurovision-pulsen!

Publicerat 2013-05-14 22:10:07 | i kategori Allmänt
4 kommentarer

Hej på er! Det är lite galet det här med Eurovision. Musik och discokulor och fjärilar överallt. Liveuppträdningar på torget och massa människor att titta på. Det är här det händer liksom! :) 
 
Efter min och Lottas ansiktsbehandling kollade vi läget på stan, åt lite och avslutade med en kaffe. Det var skönt att få behandling. Trots att vi var mellan 15-20 personer i rummet som alla fick behandlingar lyckades jag ändå somna till under masken. Det var helt ok med tanke på att de som går där fortfarande håller på att utbilda sig till hudterapeuter. Fått fixat till brynen också, det var på tiden!
 
Jag lyckades ju såklart få på mig två högerskor....
 
Fin kväll, mycket folk!
 
Vår!!

Hello Winelovers!!!

Publicerat 2013-05-13 20:40:10 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Som Bengt Fritjofson brukar säga! Hur har er dag varit? Själv kan jag helt ärligt intyga att energin inte varit i topp men man gör så gott man kan! 
 
När jag kom hem åt jag och tittade på Gossip Girl, hade visst ett par avsnitt, gillar den serien. Snygga människor och snygga kläder, man blir liksom inspirerad. 
 
Imorgon blir det mer intressant då jag ska på ansiktsbehandling med Lotta på Gilda-skolan här i Malmö. Ska bli spännande, inte varit på någon skola tidigare. Ska bli sååå skönt att bli bortskämd lite i hela 90 minuter! 
 
 

Mönster

Publicerat 2013-05-13 06:38:26 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

God morgon! Då var det dags för en ny arbetsvecka! Strålande väder idag! Hoppas det håller i sig. Idag kör jag på mönster!
 
Ha en fin måndag!
 

Heeeela helgen

Publicerat 2013-05-12 16:58:02 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Hej mina vänner! Har verkligen haft fullt upp hela helgen! 
 
I fredags tog vi oss en AW på Hard Rock Café i Köpenhamn. Jösses vad många drinkar vi drack! De var riktigt goda men jag tror inte jag är någon drinktjej faktisk. Det är så mycket och lite sliskigt. Kanske en emellanåt men inte 7 st.... Men skoj var det!
Mötte sedan upp Eva på stationen och fortsatte till Mello Yello för vin och nachos. Avslutade kvällen på Mando men Marias kompis. Där blev det till och med bubbel och jordgubbar! 
 
Maria tog en bra bild På mig
Mmmmmmmmm......
 

I lördags tog jag och Eva sovmorgon och sedan god frukost. Efter det gick vi en promenad och tittade på staden och åt lite glass och en pizza på Vespa.
Vi tittade lite på terränghindrena på Ribban också och kunde inte annat än att konstatera att de var ganska rejäla att hoppa över. Vi har även bokat biljetter till EM i fälttävlan på Ribban i augusti! Sedan hamnade vi inne i stan och där var det fullt pådrag inför Eurovision. Byggt upp en scen och massa stånd på torget. Efter det blev det mat och egna coctails hemma och sedan stan igen. Hamnade på Victors där vi stannade till kl två, sedan var vi ganska nöjda och åkte hemåt! Vilken helg!
 
Eva har en iPhone 5, skarpa och bra bilder.
Fina Eva! 
 
Ganska rejält hinder!
 
 
Haha, tävling i Schwerzkopf stånd. Man skulle styla sitt hår med deras produkter.
 
 
Är man inte kändis får man låtsas!
 
 

Snart!

Publicerat 2013-05-12 15:39:06 | i kategori
0 kommentarer

Snart skriver jag om min helg! Håll ut! :)

Otroligt trevlig kväll!!

Publicerat 2013-05-10 00:40:53 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Måste bara dela med mig! Varit ute hos Madde hela kvällen och ätit och druckit gott med riktigt goa människor! Alltid kul att lär känna nya personer och ha kontakt med personer man inte umgåtts med på länge. Madde och Linus gjorde ett utmärkt jobb med grillspett med både kött och grönsaker samt rotfrukter i ugn som är så gott. Till efterrätt blev det glass och ugnsbakade äpplen med kanel och socker på. Riktigt god och smidig efterrätt! 
Vi avrundade kvällen med spelet "Solsidan". Gick ut på att man skulle ta reda på vilken karaktär man var mest lik i serien. Himla roligt spel som bjöd på många skratt.
 
Nu är det sovdags och imorgon kommer ÄNTLIGEN Eva och hälsar på över helgen. Men innan hon anländer tror jag det blir lite AW, slutar ju ändå kl 15 imorgon!
Sov gott!
 
Hittade en användbar klänning i garderoben! (Tack Frida och Tessean!!!)
 
Kvällens aktivitet! Jag fick vara sekreterare!

Ingen aktiv...

Publicerat 2013-05-09 14:55:21 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

....kvinna idag. Bara njuter i solen! Men nu är det dags att ta tag i lägenheten och röja upp där! Om några timmar ska jag ut till Madde och hennes kille i Vellinge och grilla. Ska bli riktigt trevligt!
 
Vi hörs kompisar! Ha en fin kristihimmelsfärd!
 
 
 

Rolig dag

Publicerat 2013-05-08 22:05:54 | i kategori Allmänt
3 kommentarer

Hejsan!
 
Idag har varit en sån där rolig dag ni vet! När man bara trivs i nuet och är nöjd med situationen liksom. Skönt när det är på det viset emellanåt! 
Vi hade möte efter jobbet och efter det hade en dansk kollega följe med oss till Malmö, bra tillfälle att öva danska. Måste verkligen lära mig bättre! Stackars kollegorna som får stå ut med att jag inte fattar vad de säger.
 
Var ute på en timmes promenad innan också, känns bra att ha rört på sig lite. Ganska häftigt att man kan vara trött och lite negativ när man ger sig ut men kommer tillbaka som en ny människa! 
 
Dagens hår, visst ser det ut att vara mycket?
Oj vad bra den bilden blev, syntes inte innan! Tanken med bilden var i alla fall att finns det inte ett liknande utformat hus i en stor stad någonstans? Typ London?

Regn?!

Publicerat 2013-05-08 06:50:12 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Det regnar idag! Men det gör inte så mycket faktiskt! På med gummistövlarna bara. Faktiskt mitt först regn i Danmark, ojojoj vilken dag det kommer bli! Haha!
 
Uppkopplingen var mycket konstig igår så därför var det svårt med nytt inlägg. Istället gick jag och min kollega till Islands Brygge (stället precis vid kajkanten) och åt nachos och drack lite vin. Himla gott!
 
Imorgon är det dessutom ledig dag! Så skönt, man kan ju hoppas på bättre väder men det verkar ganska mörkt på den fronten tyvärr. Visste ni förresten att när temperaturen i genomsnitt legat på tio grader fem dygns rad är det sommar och det är det tydligen nu! :)
 
Gårdagens outfit!
 
Vi stannade till kl 21, fortfarande ljust och varmt! 

Godmorgon Tisdag

Publicerat 2013-05-07 06:54:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Inte så mycket att rapportera mer än en möjligt begynnande ögoninflammation? Stackars ögat är svullet. Men det går säkert över. Jag körde på "Blondinbella-stilen" idag. Måste säga att jag tycker bra om hennes blogg. 
 
Jahaaaa.... Eftersom min bildström inte vill fungera får ni denna bilden istället!
Conny!
 

Vill ha!

Publicerat 2013-05-06 20:08:49 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Är riktigt sugen på nya träningskläder! Tänk om man vore miljonär alltså. Fast vi kan ju låtsas som att det hade varit otroligt tråkigt och att livskvaliten hade varit i botten. Eller nått sånt...
 
Mest sugen är jag på någon av färgerna nedan. Är dock lite rädd att skorna med dessa färger bara finns i Nike Free-modellen. Så som jag förstår det är det kanske inte ultimata skon för den som inte är ett riktigt löpfreak.
Men jag är ju nästan det! HAHA! Nä men jag var faktiskt ute och spran innan. Efteråt gjorde jag ett av Sofi Fahrmans tips, plankan i 3x1 minuter. dockade dock bara 1x1 och sedan blev det 2x0,5. Men nästa gång går det säkert bättre.
 
Helst vill jag ha dem överst och nederst till vänster.
 

Dag 1

Publicerat 2013-05-06 06:46:17 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

God morgon! 
 
Storsatsning dag nr 1! Haha, nä men ärligt talat. Jag kommer inte vända upp och ner på livet pga en bok jag köpt men tycker allt att den kan hjälpa lite på traven. Idag står det till exempel att jag ska gå en morgonpromenad. Men jag tycker nästan det låter lite tokigt att gå upp 04:45 för att gå ut och gå. Senare i boken så menar de på att man ska äta frukost runt halv åtta. Alltså är det kanske inte som bäst anpassat för personer som i dagsläget redan går upp 05:30. Jag förstår syftet med morgonpromenad men det får jag ta en dag när jag inte ska tvätta håret typ. 
 
Möter folk på cyklar som ser så lyckliga ut och det förstår jag med tanke på vädret, helt underbart ju! 
 
Längtar verkligen till den dagen då jag får besöka New York!
 

Min söndag

Publicerat 2013-05-05 20:52:11 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Åhh jag har legat i solen hela dagen faktiskt! Så gött och äntligen fått lite färg också. Sedan har jag även:
 
Invigt mina Loafers (supersköna!!)
Gått en sväng till Entre
Köpt boken "Bodylicious"
Läst ut boken "Bodylicious" , känner mig redan som en bättre människa
Sprungit 5 km i Pildammsparken, väldigt fint
Hyrt en film "Berättelsen om Pi"
 
Jag måste säga att jag blev inspirerad av boken. Jag har ju tidigare varit duktig med matvanor och sådant men sedan flytten kommit ur mina braiga rutiner liksom. Dags att ta ett krafttag och komma i bikiniform? Jag har ju klarat det förr, jag vet hur man gör! Så nu ska ni få följa mig i tre veckor mot ett lite bättre leverne. Ska bli spännande! Mer om det imorgon! 
 
Just det! Ser ni balkongen längst upp? Den skulle man haft!
Nya skorna, Scorett!
 
Inspirerande tjejer! Det som är bra är att de är tjejer som lever ett fartfyllt liv med resor, middagar och champagne. De delar med sig av sina tips på hur man ändå håller sig fit.
 
Gaaaanska vacker kvällshimmel kan man säga!

DET HAR HÄNT!!

Publicerat 2013-05-05 10:58:00 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Jag har kokat kaffe till bara mig själv för första gången i mitt liv. Har kokat många gånger men aldrig så jag druckit det ensam liksom. Men nu är det gjort i alla fall. Fast jag tycker nog bättre om att dricka te ensam....
 
Idag väntar en dag i solen här på Vårgatan, ska bli skönt! 
 
Kram på er!
 
Koka koka koka
 
Dagens frukost, blev inspireragrav gårdagens frukost med tjejerna!

Underbara kompisar

Publicerat 2013-05-04 17:48:47 | i kategori Allmänt
1 kommentarer

Vilka dagar! Energinivån ärr verkligen fylld till max efter besöket av Frida och Tessan! De är verkligen helt underbara!
 
Vi möttes upp på Emporia efter jag slutat jobba och gick runt där i ett par timmar. Pratade massa och hade jättetrevligt. Sedan tog vi oss hem till mig och fixade iordning oss lite för att sen åka till stan igen och äta på Mello Jello. Där satt vi sen hela kvällen och åt och drack god drink. När vi kom hem pratade vi långt in på småtimmarna, massor att ta igen! 
 
Idag åt vi en lång frukost och sedan blev det ytterligare lite shopping. Behöver jag säga att dessa två tjejer är superbra shopping-kompisar? Vi hann med både lunch och fika innan det var dags att ta farväl. Det blir alltid lite tomt när kompisarna åker iväg... Tråkigt, men får tänka på hur kul vi hade under tiden. 
 
Nu ska jag nog ut och springa en sväng!
 
Frida och jag med caprinia och frozen margerita
 
Tessan och jag
 
Efterrätt SÅKLART!!!
Redo för mer shopping med goa tjejerna!
 
Lunch i solen (såklart!)

När man sprungit ett lopp....

Publicerat 2013-05-03 15:15:00 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Då får man skämma bort sig själv lite, det gjorde vi. Vi åt på Piccolo Mondo efteråt. Maten var god och vattnet också! Välförtjänt!
 
Har ni några bra tips på restauranger man borde prova i Malmö? 
 
Glömt vad det hette men gott var det! Parmaskinka!

Vårruset Malmö 2013

Publicerat 2013-05-03 06:48:38 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Godmorgon!
Var verkligen helt slut igår när jag kom hem! Men så himla kul det var! Jag och Lotta gjorde en riktigt bra runda och slutade på 29.5 minuter på fem km. Vi kom fram till att vi hade nog kunnat ge lite mer men det var otroligt mycket folk alltså. Fick ingen siffra men trångt var det. Man är alltid så himla nöjde efter att ha gjort sånna här saker. Men... Jag känner hur otränad jag är. Inte bra! Lite byta träningskläder så ska det nog bli bättre.
 
Efter jobbet åker jag till Emporia och möter upp Frida och Tessan som kommer och hälsar på! Ska bli jättekul att ha dem här. Så mysigt vi ska ha det! 
 
Och vet ni? Solen skiner idag också! ha en härlig fredag nu! 
 
Laddade innan loppet!
 
Mycket tjejer!!
Uppvärmning!
 
Blossom
 
Nöjda och svettiga med medalj efteråt! Bra kämpat!

Vårruset Malmö 2013

Publicerat 2013-05-03 06:48:13 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Godmorgon!
Var verkligen helt slut igår när jag kom hem! Men så himla kul det var! Jag och Lotta gjorde en riktigt bra runda och slutade på 29.5 minuter på fem km. Vi kom fram till att vi hade nog kunnat ge lite mer men det var otroligt mycket folk alltså. Fick ingen siffra men trångt var det. Man är alltid så himla nöjde efter att ha gjort sånna här saker. Men... Jag känner hur otränad jag är. Inte bra! Lite byta träningskläder så ska det nog bli bättre.
 
Efter jobbet åker jag till Emporia och möter upp Frida och Tessan som kommer och hälsar på! Ska bli jättekul att ha dem här. Så mysigt vi ska ha det! 
 
Och vet ni? Solen skiner idag också! ha en härlig fredag nu! 
 
Laddade innan loppet!
 
Mycket tjejer!!
Uppvärmning!
 
Blossom
 
Nöjda och svettiga med medalj efteråt! Bra kämpat!

Inget nytt...

Publicerat 2013-05-02 06:55:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Inte så mycket att skriva om just nu. Förutom att det inte var någon som delade ut Metro idag på stationen och att det hängde typ stora "kristallkronor" i taket men det var inte kristaller i utan bestick. Märkligt...
 
Laddar upp inför Vårruset med Lotta ikväll istället! Känner mig på G än så länge i alla fall!
 
Förresten, sa jag att jag ska på Summerburst den 7-8 juni?? Ska bli sååå skoj!!!
 
Ha en bra dag allihopa!!
 
 
 

Min dag

Publicerat 2013-05-01 20:48:13 | i kategori Allmänt
2 kommentarer

Hej!
 
Vad trött man blir av att bara ta det lugnt. Imorgon är det dags att jobba igen! Jag spenderade nästan hela dagen i solen! Och jag hade till och med smörjet in mig med solskydd! Det ni, det börjar bli människa av mig med! Fick lite färg ändå så nu hoppas jag på fler soliga dagar. Bakgården får högt betyg, sol hela dagen och lä också. Litet minus var barnkalaset som härjade idag. Vad hände liksom?? Helt plötsligt flyger både  bumeranger och barn genom luften både framför och bakom mig där jag ligger. Jaja, bara att vänja sig antar jag.
 
Senare tog jag mig en cykeltur ut till Limhamn. Detta ställe som ska vara så fantastiskt... Vet inte riktigt vad jag ska säga, var nog inte på rätt ställe. Bara bygg och industri kändes det som. Men fina hus och många fina bilar.
 
Småbåtshamnen, lite dåligt med båtar tycker jag...

1:a Maj

Publicerat 2013-05-01 11:05:47 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Beslutsam som man är sitter jag nu här ute i solen! Försöker bekanta mig lite med min innergård.... Får dock en känsla av att vara lite uttittad. Hemma hade jag inte så många grannar så det var ganska lugnt att sola på bakgården liksom. Lite mer folk i rörelse här. Men skit samma! Skönt ute i alla fall! 
 
Inte alltid man är ledig mitt i veckan så därför vore det bra om jag idag kunde förmå mig själv att:
 
Fixa disken
Städa inför helgens finbesök
Gå på upptäcktsfärd 
Tagga inför Vårruset med Lotta imorgon
Givetvis sola
Packa upp resväskan.... 
 
Vad gör ni med denna dagen? 
 
Sysselsättning...
 
Bakgården